KIES EEN ROUTE EN KOOP EEN TICKET

Alle voorstellingen zijn ingedeeld in 40 routes. Je koopt een ticket voor een route, en deze bevat altijd drie of vier voorstellingen. Je stelt dus niet zelf je route samen, maar je kiest vooraf uit het aanbod één van de 40 samengestelde routes. 

Hoe lang duurt een voorstelling en wat kost een ticket?
Ieder optreden duurt tussen de 30 en 45 minuten. Een route die uit drie voorstellingen bestaat, kost € 10,00. Een route die uit vier voorstellingen bestaat, kost € 15,00. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang. Je kunt online bestellen en direct betalen met iDeal. Op 18 juli neem je je ticket mee, uitgeprint of op je telefoon. Bij de eerste voorstelling van jouw route kun je ‘inchecken’, daarbij scannen we de barcode en krijg je een polsbandje, waarmee je toegang hebt tot alle drie of vier voorstellingen op jouw route.

Hoe kan ik kiezen uit dat grote aanbod?
Dat kan op verschillende manieren.

1. Je gaat naar het tabblad 'Artiesten' en je zoekt daar je favoriete artiest. Vervolgens kijk je in welke routes deze artiest te zien is en je kiest voor één van deze routes.

2. Je kunt bijvoorbeeld alleen 's ochtends. Kijk dan naar de begintijd van de routes en kies voor een route die direct om 10.00 uur begint. De routes zijn gesorteerd op tijd. 

3. Je kijkt naar de titel en omschrijving van de route en zoekt een route die past bij jouw wensen. Bijvoorbeeld een route voor het hele gezin (in paars), of een route vol muziek of theater. En als je het moeilijk vindt om te kiezen, ga dan voor één van de verrassingsroutes (in groen)!

UIT DEZE ROUTES KUN JE KIEZEN

Route 7, 16 en 29 zijn
inmiddels uitverkocht.

en bestel door te klikken op de button onderaan de pagina