NB: Vrijdag 26 februari 2021 gaat de quiz niet door! Zodra het weer mogelijk is om met groepen bij elkaar te komen, prikken wij een nieuwe datum en zullen we dit communiceren op deze website en in de lokale media. 

 

Zin in een gezellige avond met vrienden, familie, buren of collega's?
Doe mee met de DinXperience Quiz!

Op vrijdagavond 26 februari 2021 vindt de tweede editie van de DinXperience Quiz plaats. Speciaal georganiseerd voor iedereen die nieuwsgierig en fanatiek is, van een spelletje houdt en goed kan omgaan met spanning, stress en onverwachte situaties.

Een team bestaat uit minimaal 8 personen (hoe meer personen, hoe beter) en heeft één avond de tijd om vragen over verschillende categorieën te beantwoorden. Ook zitten daar diverse doe-opdrachten tussen voor thuis en op locatie. 
En natuurlijk een geheime opdracht.

Belangrijk zijn:
- snelheid
- nauwkeurigheid
- originaliteit

De map met vragen kan om 19.00 uur worden opgehaald in het Kulturhus in Dinxperlo. Regels zijn er niet, je mag
alles opzoeken, iedereen bellen. Zorg voor een uitvalsbasis met internet en lever de antwoorden uiterlijk om
22.45 uur weer in bij de organisatie.

Inschrijven kan tot 19 februari via het inschrijfformulier. De kosten zijn 40 euro per team.

 

Tip teamsamenstelling:
Het wordt aangeraden om een team samen te stellen met heel verschillende personen en kwaliteiten, bijvoorbeeld een jong iemand die op de hoogte is van de laatste trends, een ouder iemand die alles van geschiedenis weet, iemand die goed kan rekenen, iemand die handig is met een hamer en iemand die goed kan naaien.