Zin in een gezellige avond met vrienden, familie, buren of collega's?
Doe mee met de DinXperience Quiz!

Op vrijdagavond 15 maart 2024 vindt de vierde editie van de DinXperience Quiz plaats. Speciaal georganiseerd voor iedereen die nieuwsgierig en fanatiek is, van een spelletje houdt en goed kan omgaan met spanning, stress en onverwachte situaties.

Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 15 personen (hoe meer, hoe beter) en heeft één avond de tijd om vragen over verschillende categorieën te beantwoorden. Ook zitten daar diverse doe-opdrachten tussen voor thuis en op locatie. En natuurlijk een geheime opdracht.

Belangrijk zijn:
- snelheid
- nauwkeurigheid
- originaliteit

De map met vragen kan om 19.00 uur worden opgehaald in het Kulturhus in Dinxperlo. Zorg voor een uitvalsbasis met goed internet en lever de antwoorden uiterlijk om 23.00 uur weer in bij de organisatie.

Inschrijven kan tot 1 maart via het inschrijfformulier. De kosten zijn 60 euro per team. Na inschrijving ontvang je een e-mail met meer informatie en daarin een bankrekeningnummer waarnaar de inschrijfkosten overgemaakt kunnen worden. 

 

Tip teamsamenstelling:
Het wordt aangeraden om een team samen te stellen met heel verschillende personen en kwaliteiten, bijvoorbeeld een jonger iemand die op de hoogte is van de laatste trends en een ouder iemand die alles van geschiedenis weet.